Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot mijn website en/of artikelen, stuurt u dan een e-mail.

 

ALGEMEEN

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Brocante-ellen. Op alle overeenkomsten, gesloten met Brocante-Ellen is Nederlands recht van toepassing.

 

PRIJS

Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

 

BESTELLEN EN BETALEN

De betalingsmogelijkheden zijn :

  • Overschrijven via de bank/giro op nummer: NL28 INGB 0007 1337 69  tnv Brocante-ellen te Geervliet o.v.v. artikel en naam.
  • • Contant bij afhalen ( alleen op afspraak ).

 

Brocante-ellen houdt bestelde artikelen 7 dagen gereserveerd. Mocht er na 7 dagen géén betaling ontvangen zijn, gaan de artikelen terug in de verkoop.

Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling z.s.m. verzonden. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

 

VERZENDKOSTEN

De artikelen worden verzonden via post.nl of indien gewenst via DHL of Kiala (naar hun respectievelijke punten). De verzendkosten zijn per bestelling afhankelijk van het gewicht.

Verzending via post.nl binnen Nederland tot 10 kg is 7.00€.

Verzending via DHL naar een DHL punt is 5€.

 

BESTELLING AFHALEN

Indien u de bestelling zelf wilt ophalen bij Brocante-ellen gebeurt dit in overleg met u, en zal er een datum en tijdstip worden afgesproken waarop u de bestelde artikelen kunt afhalen. De bestelling dient bij afhaling contant te worden betaald.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Brocante-ellen is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden altijd gecontroleerd en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. U kunt ook uw bestelling verzekerd op laten sturen, maar dit moet u dan vooraf kenbaar maken via een e-mail (hier zijn extra kosten aan verbonden).

 

PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonlijke gegevens worden in het klantsysteem van Brocante-ellen opgeslagen om de bestelling te verwerken. Brocante-ellen garandeert dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor eventueel vervolg leveringen van Brocante-ellen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit per e-mail laten weten. Brocante-ellen hanteert hier de regelgeving volgens de wet op de privacy.

 

WIJZIGINGSRECHT

Brocante-ellen behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Brocante-ellen.

 

Kvk nummer 62895451